Rușii sânt varză, vai de mama lor. Ucrainienii trag si rușii fug. Soldatul ucrainian Volodymyr Parasiuk „Am eliminat deja 20-30 azi, iar noi nu avem nici o pierdere”

0
342

Andrei Caramitru : Am fost contactat de multi analiști de top de la noi. Domne de ce ești așa pozitiv despre rezultatul războiului? De unde naiba ai informațiile astea? Nu te pricepi, ce știi tu despre ce se întâmplă.

Păi e simplu. Urmăresc pe social media (telegram, twitter, Facebook) – doar pe cei care sunt efectiv acolo. Inclusiv soldați dar si experți militari, pe logistica si așa mai departe. Totul in direct, e informație enormă, direct de pe front.
Va dau un exemplu. Atacul spre Kiev. Am urmărit ce au zis ziariștii ucraineni care au fost fizic in hostomel/bucha/irpin (Otopeni/baneasa a lor) unde e frontul principal. Si urmăresc un soldat care e in dispozitiv acolo.
Deci ce zic ei :
– jurnalistul (Illia Ponomarenko) spunea acum 4 ore ca se teme pentru noaptea asta, ca se așteaptă la un atac mare si ca va fi foarte greu. Acum o ora confirma ca un convoi rus a fost distrus.
– soldatul (Volodymyr Parasiuk) tocmai a scris acum că rușii arunca ca nebunii trupe vai de mama lor, ca ei trag si rușii fug, ca e incredibil ce se întâmpla – zice domne sunt efectiv nebuni rușii sa atace așa sinucigaș. Unitatea lui omorât deja 20-30 azi si ei nu au nici o pierdere. Ca sunt praf si pulbere rușii, varză.
Atenție – vorbim de vârful de atac al coloanei contra Kiev-ului. Ieri au atacat cu trupe spetznatz si parașutiști (toti carbonizați la final – nu vreau sa pun imagini ca e prea groaznic). Acum înțeleg ca vin cu valul 2 care e mult mai praf. ce o fi in mai în spate va Imaginați singuri.
Va pun in comentarii sursele ca sa înțelegeți ce se întâmpla in mod real acolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.