Admirate în fiecare primăvară, dar ţinute acum departe de ochii lumii din cauza pandemiei. Un câmp înflorit, cu peste 3 milioane de lalele din Cernăuţi, Ucraina, a rămas în acest an fără vizitatori. În loc să se bucure de profit, acum proprietarii numără pierderile.

În localitatea Mahala, raionul Noua Suliţă, regiunea Cernăuţi au înflorit peste 3 milioane de lalele. La doar  distanţă de doar 10 km. de centrul regional acest câmp cu flori atrage tot mai mulţi vizitatori, însă aceştia din păcate admiră florile primăverii de la distanţă.

Ani la rând, câmpurile cu lalele din regiunea Cernăuţi atrăgeau mii de vizitatori, inclusiv din România şi Republica Moldova. Multiplele soiuri, admirate pentru frumuseţe şi colorit, anul acesta, florile au rămas departe de ochii lumii.

Astfel, în loc de profit, proprietarii câmpului de lalele vor număra în acest an doar pierderi. Venitul de bază era tichetul de intrare cumpărat de vizitatori.
entru a recupera o parte din pierderi, în acest an proprietarii au decis să vândă florile. Costul unei lalele cu bulb este de 15 grivne, echivalentul a 10 lei moldoveneşti.

mai mult la  /tvrmoldova.md/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.