Criminalul Putin si-a adus asasinii. Luptătorii ceceni, cunoscuți pentru folosirea torturii și asasinate, au ajuns în Ucraina. „Vom îndeplini ordinele lui Putin în orice circumstanțe”

0
294

Ramzan Kadîrov, liderul regiunii ruse Cecenia și un aliat apropiat al președintelui rus Vladimir Putin, a transmis sâmbătă că luptători ceceni sunt prezenți și luptă în Ucraina. Într-un videoclip postat online, Kadirov s-a lăudat că unitățile cecene nu au suferit până acum pierderi și a spus că forțele ruse ar putea cu ușurință să cucerească orașe mari ucrainene, inclusiv capitala Kiev, dar că sarcina lor este să evite pierderea de vieți, relatează Reuters.

„Până astăzi, nu avem niciun deces sau rănit, niciun bărbat nu a avut măcar o sângerare”, a spus Kadirov care a catalogat drept false informațiile provenite din surse ucrainene despre victime. Pentru moment nu este clar unde acționează acești luptători. Potrivit Russia Today, post apropiat Kremlinului, numărului luptătorilor ceceni este de aproximativ 12.000.

Potrivit Daily Mail, o echipă de „vânători” ai forțelor speciale cecene a fost detașată în Ucraina pentru a reține sau ucide un grup de oficiali ucraineni specifici. Astfel, fiecărui soldat i s-a oferit un „pachet de cărți” special cu fotografii și descrieri ale oficialilor ucraineni, a raportat un canal Telegram din Moscova. Lista este a oficialilor și ofițerilor de securitate suspectați de „crime” de către Comitetul de Investigații al Rusiei, se mai arată în raport.

Citeşte întreaga ştire: Luptării ceceni, cunoscuți pentru folosirea torturii și asasinate, au ajuns în Ucraina. Anunțul, făcut de liderul lor. „Vom îndeplini ordinele lui Putin în orice circumstanțe”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.