PUTIN WORLD ASSASIN. „Ofensivă în toate direcțiile”, ordinul primit de la Criminalul Putin. Focuri de armă și bombardamente în mai multe orașe

0
336

022, 20:16 Sirenele au sunat constant în Kiev, în noaptea de vineri spre sâmbătă, iar lupte au avut loc în mai multe puncte ale capitalei. Într-un mesaj transmis populației dimineață, președintele Volodimir Zelenski a anunțat că ucrainenii au rezistat ofensivei și că nu vor depune armele. Aproape 20.000 de oameni au primit arme de foc pentru a se implica în apărarea capitalei, în vreme ce în restul țării, militarii ucraineni au încercat să reziste asaltului din mai multe direcții. Rușii au anunțat că au intrat în localitatea Melitopol, din sud-est, dar Kievul controlează încă orașele majore ale țării.

Trei copii uciși, de la debutul războiului

Garda Națională a Ucrainei a transmis că, de la începutul războiului, rușii au ucis 198 de persoane, inclusiv 3 copii. Alte 1.115 persoane au fost rănite, inclusiv 33 de copii, au spus ei.

Rusia își închide spațiul aerian pentru România

Rusia își va închide spațiul aerian pentru avioanele românești „din cauza unor decizii neprietenoase ale autorităților aviatice române”, a declarat sâmbătă agenția federală de aviație rusă Rosaviatsiya.

Cele mai dure lupte au loc în Harkov

Un oficial american din domeniul securității a precizat, pentru CNN, că cele mai dure lupte din Ucraina au loc acum în orașul Harkov și în împrejurimi. Imagini publicate de CNN arată un convoi lung de tancuri rusești care se îndreaptă spre Harkov.

Citeşte întreaga ştire: LIVETEXT Război în Ucraina | „Ofensivă în toate direcțiile”, ordinul primit de trupele ruse. Focuri de armă și bombardamente în mai multe orașe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.