AcasăCernăuţiJurnalist român din Cernăuți, refugiat cu familia în România, scrie de azi...

Jurnalist român din Cernăuți, refugiat cu familia în România, scrie de azi în Libertatea: „Adevărul despre Ucraina este mult mai complicat și uneori neplăcut de auzit” Citeşte întreaga ştire: Jurnalist român din Cernăuți, refugiat cu familia în România, scrie de azi în Libertatea: „Adevărul despre Ucraina este mult mai complicat și uneori neplăcut de auzit”

-

Marin Gherman are 35 de ani și scrie de 14 ani în presa de limbă română din Cernăuți, Ucraina. A lucrat pentru Agenţia BucPress din Cernăuţi și pentru site-ul Veridica. După ce războiul a început, ziaristul a venit, împreună cu familia, în România. Au hotărât să locuiască, să lucreze și să continue școala copiilor aici. Marin se adaugă echipei Libertatea. În primul său articol, el nuanțează, cu informații și experiența de jurnalist profesionist din interiorul Ucrainei, starea unei lumi în război și consecințele sale.

Citeşte întreaga ştire: Jurnalist român din Cernăuți, refugiat cu familia în România, scrie de azi în Libertatea: „Adevărul despre Ucraina este mult mai complicat și uneori neplăcut de auzit”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

16 ani de la uciderea jurnalistei Anna Politkovskaia, împușcată chiar de...

0
Anna Politkovskaia a fost un aprig critic al Kremlinul, mai ales al războiului sângeros din Cecenia şi al liderului său pro-Kremlin Ramzan Kadîrov. Ea...