O stradă din centrul Cernăuțiului, reparată de o firmă care câștigă toate licitațiile

0
370

Un antreprenor câștigă toate licitațiile anunțate pentru reparația drumurilor.  La Cernăuți au început lucrările de reparații a străzii Ivan Bogun din centrul orașului.

Lucrările de renovare capitală vor fie executate de un antreprenor persoană fizică, care a participat anul acesta la trei licitații ale departamentului de infrastrcutură și le-a câștigat pe toate. Pentru reparația străzii Ivan Bogun din centrul orașului vor fi alocate aproximativ 40 de milioane de grivne, informează audiovizualul public ”Suspilne Cernivtsi”. Potrivit directorului departamentului de infrastructură al orașului Cernăuți Grigorii Prohorenko, antreprenorul Glineanîi a câștigat licitația, s-a constatat că alți particicpanți la licitației au avut unele probleme, este decizia comisiei de licitație Prozorro. Faptul că antreprenorul cu cel mai mare preț a fost ales câștigător, iar propunerile celorlalți participanți au fost respinse, poate indica asupra riscurilor de corupție, afirmă șeful adjunct al Consiliului public de pe lângă Agenția Națională Anticorupție, Serghii Mîtkalîk, numai Serviciul de Audit de Stat al Ucrainei poate dovedi astfel de fapte de corupției.

bucpress.eu/cernauti-s-au-dat-start-lucrarilor-de-reparatie-a-unei-strazi-din-centrul-orasului-lucrarile-vor-fi-executate-de-un-antreprenor-care-castiga-toate-licitatiile-anuntate-pentru-reparatia-drumurilor/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.