AcasăCernăuţiStare de urgenţă în Ukraina. Se impune „Lockdown flexibil” până la 1...

Stare de urgenţă în Ukraina. Se impune „Lockdown flexibil” până la 1 octombrie

-

Premierul ucrainean Denis Şmigal a anunțat miercuri că țara a decis să prelungească până la 1 octombrie starea de urgenţă, care urma să expire la 31 august. Măsura le va permite în continuare autorităţilor regionale să impună restricţii anti-COVID-19, în contextul răspândirii rapide a variantei Delta a coronavirusului.
„Din păcate, experţii încep să înregistreze primele trenduri negative în materie de spitalizare a celor grav bolnavi; de aceea, guvernul adoptă un decret pentru a extinde starea de urgenţă şi lockdown-ul flexibil până la 1 octombrie”, a declarat şeful executivului ucrainean în reuniunea săptămânală a cabinetului său.

Prim-ministrul Ucrainei, Denys Shmyhal, a dat vestea într-o ședință guvernamentală regulată, miercuri, 11 august

„Situația epidemică actuală este complet controlată, dar, din păcate, experții încep să înregistreze primele tendințe negative în creșterea numărului de spitalizări ale pacienților cu afecțiuni critice. Prin urmare, având în vedere situația actuală, guvernul adoptă astăzi un decret prin care se extinde regimul de urgență și carantina până la 1 octombrie 2021”, a spus Shmyhal.

mai mult la  /evz.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

A first glimpse at Java 9: Early access release of JDK9...

The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...