Război în Ucraina, a patra zi de invazie: Zelenski refuză negocieri cu Rusia în Belarus / Criminalul Putin a pierdut până acum 4.300 de soldați, spune Kievul / „Harkivul a fost curățat de inamici” – guvernator

0
301

14:28Primarul Kievului a declarat duminică că nu există trupe rusești în capitala ucraineană, care își continuă să reziste împotriva atacurilor.

„Dar armata noastră, forțele de ordine și apărarea teritorială continuă să detecteze și să neutralizeze sabotori”, a scris Vitaly Klitschko pe canalul său Telegram.

HARTA CONFLICTULUI – 27 februarie

Ministerul Britanic al Apărării a publicat o hartă cu situația frontului din Ucraina, mișcările de trupe ale Rusiei și unde au loc lupte și bombardamente

14:15Ucraina deține în continuare controlul deplin asupra Harkivului, după ce duminică dimineață pe străzile orașului s-au dat lupte grele, iar Rusia a intrat în oraș cu tancuri și blindate. (The Kyiv Independent)

14:09Pe rețelele de socializare au apărut imagini noi din Harkiv, unde rușii au spus că au intrat duminică dimineață, ulterior autoritățile locale anunțând că au eliminat forțele de invazie din oraș.

13:30Probleme mari pentru Rusia pe cerul Ucrainei: După trei zile de invazie superioritatea aeriană tot nu a fost atinsă, iar avioanele ucrainene încă zboară și doboară inamici – VIDEO

13:19Aproximativ 368.000 de persoane au fugit în străinătate din cauza luptelor din Ucraina, a anunțat duminică agenția ONU pentru refugiați, citând date furnizate de autoritățile naționale.

„Totalul actual este acum de 368.000 și continuă să crească”, a precizat UNHCR pe Twitter.

13:07Șeful diplomației europene, Josep Borrell, va propune utilizarea fondurilor UE pentru finanțarea de arme și alte bunuri, cum ar fi combustibilii, pentru Ucraina.

/www.hotnews.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.