Minionii lui Putin în România. Partidele de buzunar, cu gura mare, care fac propagandă pentru Rusia

0
412
Liderii partidului care luptă cu Oculta Mondială. Sursa foto: Facebook
Liderii partidului care luptă cu Oculta Mondială. Sursa foto: Facebook
În Registrul partidelor politice de la Tribunalul București au fost înregistrate anul acesta nu mai puțin de 21 de partide. Care au ca scop preluarea puterii în România. Sunt partide mici sau foarte mici, cu sedii principale în apartamente de bloc, în comune din Tulcea sau Bacău, în mansarde de prin Craiova sau în camerele unor clădiri din Chianja sau Popești Leordeni.
Foarte multe dintre partidele din noul val al politicii românești au în titulatură cuvântul patriot. Cum este Partidul Patrioților Qanon. Formațiunea a fost înscrisă oficial în luna iulie a acestui an, iar în acte apare ca fiind condusă de Sabou Vasilica Iuliana. În fapt, pe pagina de Facebook a PPQ apare adesea un personaj pe nume Cornel Sabou.
Partidul Patrioții Poporului Român este o formațiune apărută în luna iulie a acestui an, la Oradea. Liderul noului partid este Mihai Lasca, deputat de Bihor în Parlamentul României, ales pe listele partidului AUR. Condamnat în 2021 la doi ani de închisoare cu suspendare după ce a blocat și bătut în trafic pe partenerul fostei sale iubite, Mihai Lasca își propune să militeze cu partidul său pentru familia tradițională formată dintr-un bărbat și o femeie
Partidul SOS România este o formațiune înscrisă oficial anul trecut, cu sediul în Călimănești, județul Vâlcea, care are între fondatori câțiva foști membri ai Partidului Socialist Român. Din luna mai a anului acesta, SOS România a devenit noua familie politică a senatoarei Diana Șoșoacă, după ce aceasta a părăsit partidul AUR.

Citește mai mult la:   /www.digi24.ro/stiri/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.